Utilstrækkelighed og Lavt selvværd

Utilstrækkelighed og Lavt selvværd

Oplever du følgende:

  • Følelsen af ikke at være god nok og af at du ikke slår til?
  • Følelse af ikke at være tilstrækkelig
  • Har du mange tanker om, hvad andre tænker om dig, og hvordan andre bedømmer dig?
  • En vedvarende indre kritisk stemme
  • At blive usikker på dig selv og bebrejde dig selv

Du er ikke alene – Rigtig mange mennesker kæmper med en følelse af at være utilstrækkelig i et omfang, som påvirker deres selvværd og daglige trivsel. Lavt selvværd og følelsen af utilstrækkelighed kan have mange årsager. Det kan være, at dine nærmeste stiller krav til dig, som du ikke synes, du kan leve op til. Det kan være knyttet til specifikke situationer eller relationer. F.eks. kæreste, familie, venner eller i sammenhæng med arbejde eller skole. Måske har du altid været meget selvkritisk, perfektionistisk og tillader ikke fejl. Det kan skabe en negativ spiral, som forhindrer følelsen af at være sikker på sig selv eller tilstrækkelig.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Sammen finder vi indsigt i og forståelse for, hvor følelsen og tankerne kommer fra, og hvorfor de styrer dig negativt.

Jeg hjælper dig med at vende din indre kritiske stemme til en mere forstående og positiv stemme. Herunder hvordan du kan praktisere egenomsorg og dermed passer på relationen til dig selv.

Jeg hjælper dig med at finde alternative tanker, beviser og strategier, som gør det muligt at få et mere positivt syn på dig selv, som med tiden vil øge din selvfølelse.

Kontakt

Kontakt mig tekst

{{ error }}
Tak for din henvendelse. Jeg tager hurtigst muligt kontakt til dig